×
Meniu

Anunț! Dispensarul Republican de Narcologie aduce la cunoştinţă că, începând cu 4 mai 2020, Comisia narcologică specială își reia activitatea.

Dispensarul Republican de Narcologie aduce la cunoştinţa persoanelor interesate că, începând cu 4 mai 2020, Comisia narcologică specială își reia activitatea.

Solicitanții Concluziei/Avizului narcologic se prezintă la Comisie în mască și în mănuși. La intrare se efectuează termometria. În cazul depistării persoanelor cu temperatură, tusă, rinoree, acestea nu vor fi admise în incinta Secției dispensar a IMSP Dispensarul Republican de Narcologie.

Solicitanții se prezintă cu buletinul de identitate, livretul militar (după caz), o fotografie 3X4, stilou.

Admiterea la Comisie se efectuează prin înscriere prealabilă.

Programarea, în scopul obținerii Concluziei/Avizului consultativ narcologic pentru conducătorii mijloacelor de transport, inclusiv cel de pasageri (taximetre, maxi-taxi, autobuze etc.), şi a autorizaţiei de achiziționare a armelor și munițiilor aferente,  se face la tel: 022 296202 (între orele 8.00 – 15.00).

Pentru solicitanţii Avizului consultativ narcologic  în vederea admiterii la cursuri de șoferi şi/sau pentru angajarea la lucru cu regim special, programarea se face la tel:  022 292857 (între orele 8.00 – 15.00).