×
Meniu

Secția 2

Sectia de Narcologie nr.2 este amplasată pe adresa Costiujeni 3a. In sectie sunt desfăsurate 100 paturi. Este o secție mixtă, bărbați – femei.  Internarea în secție se face prin Unitatea de primiri urgențe.

Se internează  in mare parte pacienți în stare de sevraj acut în urma consumului de alcool și droguri și cazuri complicate, cum ar fi: encefalopatii alcoolice, encefalo-polineuropatii alcoolice, pelagroid alcoolic dereglări de personalitate tip exploziv (pacienți consumatori de droguri), dereglari de personalitate tip isteric (femei)

dereglări de personalitate tip dependent, astenic etc.

Pacienților li se acorda asistența medicala conform standardelor medicale aprobate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

In afara de tratamentul medicamentos pacienților li se efectuează acupunctura, psihoterapie individuală și de grup, psihocorecție, fizioterapie.

Personalul are o atitudine umană, îndreptată spre ameliorarea stării generale a pacienților, depăsirii problemelor legate de dependența fata de substanțe psihoactive pentru integrarea acestora în societate.

Șeful secției Anatol MORARU